Blog
Zoznam článkov
Prečo v slovenskej reštaurácii nenájdete someliéra s titulom Master Sommelier
21. September 2017
Michal Barták: Chcem vytvárať moderné vína, ale rešpektujúc tradície a identitu Tokaja (interview 2. časť)
11. September 2017
Košice majú svoje vinohrady a víno CASSAVITA
4. September 2017
Nový vietor v Chateau GRAND BARI vďaka Michalovi Bartákovi (interview 1. časť)
25. August 2017
Vzácna návšteva z Francúzska
7. August 2017
5 najoriginálnejších etikiet na vínových fľašiach
24. Júl 2017
Najvyššie položené vinice
17. Júl 2017
Najdrahšie vína sveta
3. Júl 2017
GRAND BARI AKADÉMIA - HROZNO AKO UNIKÁTNA SUROVINA
10. Máj 2017
GRAND BARI AKADÉMIA - Výroba pravého sektu
25. Apríl 2017